Query("SELECT * FROM pages WHERE seo_url='".$main_page."'"); if($db->NumRows() > 0){ $db->NextRow(); if($db->GetField('links') == ''){ $page_style = "postcompleet"; $slider_id = 1; } else{ $page_style = "technische-dienstverlening"; $slider_id = 2; } } ?>
Oude Telgterweg 232
3853 PK Ermelo
T) 0341 - 550 214
info@postcompleet.nl
 
 

Korte uitleg bezorgwerk.

 
Beste aspirant bezorgers,
 
Graag willen wij u via deze pagina aangeven wat het bezorgwerk van pakketten ongeveer inhoudt.
 
Voor pakketbezorging werken wij hoofdzakelijk vanuit onze vestiging in Hoevelaken. Vanuit hier sturen wij een depot van Selektvracht aan. Vanuit Ermelo werken wij voor o.a. Royal Mail.
 
Iedereen kan in principe pakketbezorger worden. Wel hanteren wij een minimum leeftijd van 18 jaar en u moet natuurlijk in het bezit zijn van een auto en een geldig rijbewijs! Het is een flexibel (bij)baantje, waarbij u, binnen de aangegeven tijdsblokken, zelf uw route kunt indelen. Hiermee maakt dit werk, zich uiterst geschikt voor oudere scholieren en studenten. Maar ook is het te combineren met ploegendiensten en/of "om eventjes lekker naar buiten te gaan". Ook voor huismoeders is het geschikt te combineren met schoolgaande kinderen. Er wordt gewerkt binnen de navolgende tijdsblokken:
 
                         
Middag 1: Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 15.00 uur
Middag 2: Dinsdag t/m vrijdag tussen 14.00 en 18.00 uur
Dinsdag t/m donderdagavond: tussen 18.00 uur en 21.00 uur
Zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur (in enkele gevallen tot 15.00 uur)
 
Het is wel van belang dat u zich aan deze tijdsblokken houdt. Dit vanwege het feit dat geadresseerden er zogezegd "op zitten te wachten".
 
Betaling geschiedt per pakket en ook staat er een vergoeding voor verreden kilometers. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij u e.e.a. nog verder uitleggen. 
 
Graag zien wij uw sollicitatie, via de daarvoor bestemde pagina op deze site, met veel belangstelling tegemoet! Hopelijk kunnen wij u wellicht binnenkort verwelkomen binnen ons bezorgersteam!
Wilt u pakketbezorger worden en eerst inzien waar wij nog een bezorger zoeken, klikt u dan op deze link zodat u uw plaats kunt kiezen, verdere informatie hierover kunt inzien en uiteindelijk het sollicitatieformulier hiervoor zo volledig mogelijk kunt invullen.